Omtappning av cider

11 november, 2020 | Cider

I slutet av september satte jag årets cider, det kan du läsa mer om här. Den har nu fått stå och bubbla i över 6 veckor och lite äppelavlagringar hade satt sig på kanten och även i botten så idag tappade jag om den till en ny behållare, min sk jästunna från Speidel.

Jag kollade även oechsle-halten och den låg strax över 0 så den hade inte jäst klart helt ännu. Jag låter den vila några veckor till innan jag tappar om den på flaskor nu.

Annonslänk.
Om du klickar på länken och köper en produkt från Elegant Themes så kommer vi att erhålla en viss ersättning.

Pin It on Pinterest

Share This

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng