Nu har min nya utrustning för äppelmustning kommit

10 augusti, 2020 | Mustning

Nu har jag äntligen fått all utrustning för äppelmustning som jag beställt från Rååpress.

Det var dels en elektrisk kross med kapacitet ca 600 kg frukt i timmen, en fruktpress som drivs med vatten (sk membranpress/hydropress)som klarar runt 60-89 liter must i timmen och sist men inte minst en pastör på 27 liter så att jag snabbt kan pastörisera stora mängder must i taget.

Spännande att få testa detta! Ska se om jag kan ”tigga” till mig lite äpplen i byn då mina äpplen är klara först om 3-4 veckor.

Vill du veta mera om hur man mustar äpplen så kika på min ”äpplemustarskola” som nu är klar och är uppdelad i fyra inlägg.

 

Annonslänk.
Om du klickar på länken och köper en produkt från Elegant Themes så kommer vi att erhålla en viss ersättning.

Pin It on Pinterest

Share This

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng