Idag var det äntligen tid och dags att tappa upp vinet. Bäckvin Cabernet Sauvignon.

Det blev egentligen klart i slutet av juli, men jag lät det stå någon vecka för att bubblorna skulle försvinna.

För att vara mitt första rödvin så är jag nöjd även om smaken är rätt tunn. Det blev upptappning på de bag-in-box jag köpt för äppelmusten, gamla vinflaskor och en plastdunk. Man tager vad man haver…

Nu väntar vi på att få plocka av äppelträden, de tippar snart omkull av alla äpplen. Längtar efter årets must!

 

Pin It on Pinterest

Share This

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng