Tack för ditt bidrag!

Jag är otroligt glad att du stödjer min webbplats, det värmer.

Kom gärna med förslag på innehåll om du saknar något. Du är också varmt välkommen att ställa frågor om äppelmustning eller cidertillverkning så ska jag svara bäst jag kan.

 

Tack för din support! 1

Senaste inläggen

Omtappning av cider

Omtappning av cider

Min cider har nu fått stå och bubbla i över 6 veckor och lite äppelavlagringar hade satt sig på kanten och även i botten så idag tappade jag om den till en ny behållare

läs mer

Pin It on Pinterest

Share This

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng